Utopia bingo

Utopia Bingo eies av den britiske bedriften Terra Entertainment og siden finnes tilgjengelig på engelsk, svensk, dansk, norsk og finsk. Utopia Bingo retter seg mot det nordiske markedet. Siden ble etablert i begynnelsen av 2010, og er således en av de aller ferskeste bingo sidene på markedet i dag.

Designet skiller seg ut fra andre bingo sider, istedenfor den typiske “Las Vegas” stilen eller de mer feminine designen med blomster og pastell farger. Utopia Bingo velger at bruke lugne dove farger. Mjukvaren kommer fra Functional Games og spillisensen fra Costa Rica. Du spiller direkte i webleseren.

Utopia Bingo har profilert seg gjennom å være veldig tydelig med å vise antall spillere, hvor mye penger som finnes i potten, og hvor mye som går til spillernes vinster hver omgang av bingospill. De er og åpen med hvor mange spillere som er aktivt inne og spiller på nettverket, slik at du kjapt kan se om det er mange spillere og god trafikk når du ønsker å spille.

En bakdel er at mange biter av siden krever at man er pålogget for at kunne se de, man må derfor skape seg en bingokonto. Man må derfor skape en konto for at få en sjanse at se om man liker bingosiden og opplegget. Det går ikke heller at spille for lixompenger før man har registrert seg.

Chatten er livelig, og det finnes chatt-verter som deltar, svarer på spørsmål, og generelt ser til at det er god stemning. Vertene arrangerer og små bonusspill der du kan vinne priser og penger. Overlag syns vi at Utopia Bingo er en god bingoside som alle burde prøve.

Utopia Bingo tilbyr deg som ny kunde 100kr gratis hvis du blir kunde nå. Så hvis du ikke har prøvd Utopia Bingo så er det på tide nå.