Bingo bonus

Bingo bonus betyr at du som spiller får mer valuta for pengene dine, en ekstra sum som betales helt gratis till deg som gjør et innskudd på bingosiden. Du får helt enkelt mer penger å spille for og kan dermed spille en lengre tid uten å sette inn mere penger.

Bonus er bra men du bør ikke velge bingoside utelukkende etter hvor høy bonusen er eller hvordan mange bonuser de gir hver måned. Det finnes mange flere faktorer som er minst like viktige. For eksempel om det spilles på norsk, hvor bra er chatten mm. Se deg omkring og prøv flere ulike bingohaller innen du velger å sette inn egne penger å spille for. Her inntil finner du en bonusliste der vi tipser om gode bingobonuser og samtidig der bingosider har et bra rykte.

Innskuddsbonus

Innskuddsbonus får du når du gjør et innskudd. Oftest får du den første gangen du setter inn penger til din spillkonto. En vanlig bonus er 100 % og betyr at du får like mye som du setter inn. Flere bingohaller tilbyr en bonus på 2. og 3. innskudd og en del har bonus på alle innkjøp du gjør. En vanlig forekommende bonus er 50 % ekstra. Du få se deg omkring etter hva som passer deg best.

Omsetningskrav

Etter at du har gjort ditt innskudd og har fått din bingo bonus må du omsette bonusbeløpet. Du må helt enkelt spille med bonusen og omsette den et visst forutbestemt antall ganger. Det er ingenting rart over dette da det er en sikkerhet for bingohallen. De vil at du spiller med pengene og på denne måten stoppes bonusmissbrukere. Omsetningskravet er litt ulikt for ulike bingohaller men 10 ganger er et vanlig spillekrav. Det finnes både høyere og lavere gjennomspillskrav.

Gratis bingo Bonus

Flere bingohaller gir også en gratis bingo bonus slik at spilleren kan prøve å spille på ordentlig uten å først gjøre et eget innskudd. Denne bonus får du direkte inn på din konto etter registrering og den må også omsettes i henhold til reglene på respektive bingohall.